Fruugo: Tehokas ja luotettava konesali-infra tukee liiketoiminnan kasvua

Kansainvälinen verkkokauppa-alusta Fruugo etsi konesali-infran kehittämiseen ja ylläpitoon luotettavaa kumppania. Verticom toteutti Fruugolle räätälöidyn ylläpitoratkaisun, joka palvelee kasvavan liiketoiminnan tarpeita.

Fruugo on kansainvälinen verkkokauppa, joka yhdistää ostajat ja myyjät ympäri maailmaa. Yritys on kasvanut erittäin voimakkaasti ja ollut Financial Times:in ”FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies” -listalla viimeiset neljä vuotta.

”Fruugon infrastruktuuritiimi on Englannissa ja laitteisto Suomessa. Tarvitsimme suomalaisen kumppanin huolehtimaan laiteinfran tuesta. Tutustuin Verticomiin edellisen tallennusjärjestelmäpäivityksemme yhteydessä ja siitä alkanut yhteistyö kasvoi nopeasti kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi”, Fruugon CTO Jukka Koivusalo kertoo.

Fruugon tuotekatalogin koko mitataan sadoissa miljoonissa tuotteissa. Koska tietomassat ja liikennemäärät ovat huomattavan suuria ja käytettävyysvaatimukset korkeita, vaaditaan myös infrastruktuurilta paljon. Nopea kasvu luo myös omat haasteensa.

Kun yhden konesalin ratkaisun riskit kasvoivat yli liiketoiminnan sietokyvyn, Verticom auttoi suunnittelemaan ja toteuttamaan kolmen salin ratkaisun. Samassa yhteydessä päivitettiin tallennusjärjestelmä ja SAN-verkko.

Nykytilan kartoituksesta luotettavaan ja turvalliseen konesali-infraan

Verticom rakensi Fruugolle räätälöidyn ratkaisun, joka vastasi kokonaisvaltaisesti yrityksen tarpeisiin. Yhteistyö aloitettiin perusteellisella kartoituksella, jossa selvitettiin ympäristön nykytila ja kehitystarpeet. Kartoituksen pohjalta konesali-infrastruktuurille suunniteltiin ja toteutettiin ylläpitoratkaisu, joka kattaa myös ympäristön valvonnan ja jatkuvan ylläpidon.

Lisäksi Verticom tarjosi Fruugolle asiantuntija-apua ympäristön suunnittelussa, asennuksessa ja laitehankinnoissa.

Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani antaa mielenrauhaa

”Verticomin asiantuntemus, innovatiiviset ratkaisut ja ketteryys ovat auttaneet meitä päivittämään ja laajentamaan infrastruktuuriamme kustannustehokkaasti. Yhteistyön tuloksena meillä on nyt tehokas ja luotettava konesali-infrastruktuuri, joka tukee liiketoimintaamme täydellisesti”, Koivusalo sanoo. ”Kumppanimme on osoittanut olevansa luotettava, ammattitaitoinen ja on aidosti kiinnostunut meidän menestyksestämme.”

Koivusalo on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

”Suosittelemme lämpimästi Verticomia kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kattavaa konesali-infrastruktuurin ylläpitoa ja asiantuntija-apua IT-projekteissaan.”

 

”Meillä on nyt tehokas ja luotettava konesali-infrastruktuuri, joka tukee liiketoimintaamme täydellisesti”

Jukka Koivusalo, CTO
Fruugo Ltd.