Proxmox VE virtualisointiratkaisut

Proxmox VE on monipuolinen ja kustannustehokas alusta IT-infran virtualisointiin, resurssien optimointiin ja tehokkuuden kasvattamiseen. Proxmox on vakiintunut virtuaaliympäristöjen toimittaja jo vuodesta 2008 lähtien.

Verticom on kumppanisi Proxmox-ratkaisuissa suunnittelusta ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Räätälöimme yrityksellesi ratkaisun, joka huomioi IT-ympäristönne ja liiketoimintanne tarpeet yksilöllisesti.

Täysi tuki Proxmox-ratkaisun suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon

Asiantuntijamme suunnittelevat Proxmox-ympäristöllesi kokonaisratkaisun, joka vastaa tarpeisiisi. Saat kauttamme niin ratkaisusuunnittelun, migraation ja jatkuvan ylläpidon kuin laitteet ja niiden huollonkin.

Kotimaiset ammattilaiset apunasi

Verticomin asiakkaana saat käyttöösi paikallisten ammattilaisten tuen. Asiointi kanssamme sujuu nopeasti ja tehokkaasti – sekä suomeksi että tarvittaessa englanniksi.

Optimoi kustannukset

Proxmoxin selkeä ja kattava lisensointimalli mahdollistaa pitkän tähtäimen budjetoinnin ja auttaa säästämään kustannuksissa.

Luotettu ja vakaa teknologia

Avoimen lähdekoodin ratkaisuna Proxmox tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toiminnallisuuksiin sekä vakaan ja turvallisen alustan IT-ympäristön virtualisointiin.