Varmistuspalvelut ja varmuuskopiointi – Veeam®-varmistusratkaisut

Datan varmuuskopiointi on elintärkeää yrityksesi toiminnan jatkuvuuden kannalta. Häiriötilanteessa datan varmistus pitää liiketoimintasi pyörät pyörimässä keskeytyksettä. Varmuuskopioi Microsoft 365-ympäristösi ja muut tietojärjestelmäsi Veeam®-varmistuspalveluiden avulla – meiltä saat asiantuntija-apua sopivaan kokonaisratkaisuun.

Veeam® -varmistuspalvelut tunnetaan ympäri maailmaa alansa parhaina. Veeam®-tuoteperhe kattaa varmistusratkaisut niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Verticomin asiantuntijoilla on vuosien kokemus Veeam®-kumppanina toimimisesta.

Rakennamme kanssasi tarpeitasi vastaavan varmistusratkaisun, hoidamme varmistuspalvelun käyttöönoton ja huolehdimme säännöllisistä päivityksistä. Näin datasi pysyy turvassa ja liiketoimintasi jatkuvuus on turvattu myös häiriötilainteissa.

Varmuuskopioi Microsoft 365 – Veeam® Backup for Microsoft 365

Tiesitkö, että Microsoft 365 ei automaattisesti sisällä kattavaa tietojen varmistusratkaisua? Ota käyttöön Veeam® Backup for Microsoft 365 ja varmistat, että sähköpostisi ja muut järjestelmään tallennetut tärkeät tiedot ovat turvassa ja palautettavissa. Voit valita varmuuskopioillesi sopivan sijainnin joko paikallisesti tai pilvestä.

Osaavana Veeam®-kumppanina huolehdimme ratkaisun käyttöönotosta ja ylläpidosta puolestasi.

Veeam® Backup & Replication™ – varmista tietojärjestelmäsi ja turvaa jatkuvuus

Veeam® Backup & Replication™ -varmistuspalvelun avulla huolehdit tietojen nopeasta palauttamisesta ongelmatilanteessa ja suojaudut kyberhyökkäysten, tietomurtojen, palvelukatkojen ja laiterikkojen aiheuttamilta haitoilta. Veeam® Backup & Replication™ suojaa tietojärjestelmäsi tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti.

Voit varmistaa Veeam® Backup & Replication™-palvelulla myös pilviympäristösi. Näin tehokkaan suojan pitkiä palvelukatkoksia vastaan.

Olemme asiantunteva kumppanisi Veeam® Backup & Replication™-käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Lue lisää

Suunnittelemme varmistusratkaisun kanssasi vastaamaan yrityksesi tarpeita.