Vuokraa palvelin – konesali yritykselle turvallisesti Verticomilta

Turvallinen ja luotettava konesali on elinehto nykypäivän yrityksille. Verticomin Suomessa sijaitsevissa konesaleissa liiketoimintasi kriittinen data on turvassa.

Asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi ratkaisun, jossa yhdistyvät oikein mitoitettu kapasiteetti, tinkimäton tietoturva ja ennakoitavat kulut.

 

 

Palvelinratkaisut yksilöllisesti tarpeesi mukaan

Luomme kanssasi sinulle sopivan palvelinratkaisun tarpeidesi mukaan. Tarjoamme sekä fyysistä että virtuaalipalvelinkapasiteettia. Saat käyttöösi tarpeesi mukaan joko sovitun määrän virtuaalipalvelinresursseja tai dedikoidun palvelinympäristökokonaisuuden, jonka kaikki resurssit ovat omassa käytössänne.

Datasi on turvassa kotimaassa

Konesalimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla toimivien datayhteyksien päässä, ja ne on suojattu  ISO 27001 -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Verticomilla tiedät, missä ja miten datastasi pidetään huolta.

Luotettava ympäristö turvaa toimintavarmuuden

Luotettava konesali pitää liiketoimintasi pyörät pyörimässä myös poikkeustilanteissa. Verticomin konesaleissa laitteistoympäristö on varmennettu kahdennetulla verkolla ja sähkönsyötöllä sekä 24/7 valvonnalla, joten voit nukkua yösi rauhassa.

Ennakoi ja budjetoi helposti

Meillä tiedät, mistä maksat. Konesalimme palvelin- ja datakapasiteetti on hinnoiteltu selkeästi ja läpinäkyvästi, joten kulut on helppo ennakoida ja budjetoida.

Rakennetaan yhdessä tarpeisiisi sopiva konesalikokonaisuus.