IT-konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Yritysten IT-ympäristöt monimutkaistuvat koko ajan, ja muuttuvat tarpeet vaativat monipuolista erityisosaamista. Kehittyvä teknologia tarjoaa paljon mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja uudistamiseen, mutta mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää sekä laaja-alaista että syvää IT-ympäristöjen asiantuntemusta.

IT-konsultoinnista
asiantuntija-apua IT-
ympäristön
suunnitteluun,
rakentamiseen ja
kehittämiseen

Yrityksen IT-ympäristö on aina uniikki kokonaisuus, eivätkä geneeriset pakettiratkaisut sovi kaikille. Jotta todella tiedät, millaiset IT-ratkaisut palvelevat liiketoimintaasi parhaalla tavalla, tarvitset rinnallesi luotettavan ja riippumattoman asiantuntijakumppanin, joka aidosti ymmärtää tarpeesi ja vastaa niihin proaktiivisesti.

IT-ympäristösi
luottokumppani

Verticomin IT-konsultointipalvelu ratkaisee IT-haasteesi ja suunnittelee kanssasi juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten palvelevat ratkaisut. Asiantuntijoillamme on pitkä ja vankka kokemus alalta sekä jatkuva palo osaamisensa kehittämiseen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että IT-ympäristöstäsi huolehditaan alan ajantasaisimman tietotaidon voimalla.

Tukenamme on myös tiivis ja kattava kumppaniverkostomme, jonka kautta saat mm. tekoälyyn ja koneoppimiseen, pilvipalveluihin tai konttiteknologiaan liittyvät ratkaisut.

Varmistuspalvelut – Veeam


Datan varmistaminen turvaa liiketoiminnan jatkumisen häiriötilanteessa. Hoidamme Veeam-varmistuspalveluiden käyttöönotot ja päivitykset tietoturvallisesti ja ammattitaidolla.

Lue lisää

Virtualisointipalvelut – VMware, HyperV


Virtualisointi on keskeinen osa monen yrityksen IT-infraa, ja sen kautta voidaan tehostaa toimintaa ja saavuttaa myös säästöjä. Kokeneet asiantuntijamme hoitavat yrityksesi tarvitsemien virtualisointiratkaisujen kartoitukset, suunnittelun, asennukset ja migraatiot.

Lue lisää

Linux-konsultointi


Suunnittelemme ja toteutamme Linux-kokonaisratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Autamme sinua Redhat-ratkaisuissa, migraatioprojekteissa, järjestelmien päivityksissä ja muissa Linux-tukitarpeissasi.

Valvonta- ja monitorointipalvelut – Zabbix-konsultointi


Valvomme IT-ympäristöäsi kokonaisuutena. Huolehdimme lokituksesta ja lokien säilytyksestä sekä sovellusten valvonnasta puolestasi.

Verkkosuunnittelu


Toimiva verkkoympäristö on tietoturvallinen ja suunniteltu palvelemaan liiketoimintasi tarpeita. Suunnittelemme verkot yrityksesi tarpeisiin ammattitaidolla ja 30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä myös ylläpidon ja huollon palvelut.

Tietoturvaratkaisut

Yritysten IT-ympäristöjen on kyettävä vastaamaan jatkuvasti entistä tiukempia tietoturvavaatimuksia. Toteutamme kattavat ja luotettavat tietoturvaratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Palvelin- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Suunnittelemme yrityksellesi toimivat ja tarpeitanne vastaavat palvelin- ja tallennusratkaisut. Huolehdimme myös ratkaisujen ylläpidosta ja huollosta.

Konesalien muutot

Konesalin muutto vaatii IT-osaamista, jota tavalliselta muuttofirmalta harvoin löytyy. Suunnittelemme ja toteutamme konesalimuutot alusta loppuun turvallisesti ja luotettavasti.

Rakennamme kanssasi IT-ympäristön, joka palvelee liiketoimintasi yksilöllisiä tarpeita.