IT-ympäristön ylläpito ja IT-monimerkkihuolto

Verticom tarjoaa kustannustehokkaat ylläpito- ja huoltoratkaisut palvelimille, tallennusjärjestelmille, verkkolaitteille ja palomuureille. Räätälöimme ylläpito- ja huoltosopimuksen kanssasi vastaamaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita.

 

 

It-ylläpitoa osaavalta kumppanilta

Nuku yösi paremmin – jätä IT-ympäristösi ylläpito meille. Kun ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat huolehtivat IT-infrastasi, voit itse keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Suomenkielinen palvelu

Meillä et jumiudu kielimuuriin – palvelemme sinua myös suomeksi.

24/7 päivystys

Asiantuntijamme vastaavat palvelupyyntöihin ympäri vuorokauden ja aloittavat vikatilanteen selvittämisen välittömästi.

Nopea varaosien saatavuus

Huoltosopimukseesi liitettyjen laitteiden varaosat löytyvät joko omasta varastostamme tai yrityksesi tiloista. Näin saat laitteesi uudelleen käyttöön mahdollisimman nopeasti ilman turhaa odottelua.

VMware-ylläpito

Tarvitsetko tukea VMware-ylläpitoon? Verticomilta saat kaikki VMware-ympäristösi liittyvät palvelut kätevästi yhdestä osoitteesta. Halutessasi otamme vastuun yrityksesi koko VMware-kokonaisuuden toiminnasta ja tuesta.

Lue lisää

Proxmox-ratkaisut

Proxmox on kustannustehokas avoimen lähdekoodin vaihtoehto virtualisointiin. Verticom tarjoaa täyden tuen Proxmox VE-ympäristön suunnitteluun, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lue lisää

Nuku yösi rauhassa – me huolehdimme IT-ympäristöstäsi.