Verticom – se aidosti palveleva IT-kumppani

Emme ole vain teknisiä asiantuntijoita, vaan myös ongelmanratkaisijoita, yhteistyökumppaneita ja osa asiakkaidemme menestystä. Meillä yhdistyy isoissa kansainvälisissä yrityksissä kerrytetty ammattitaito ja paikallisen kotimaisen toimijan sitoutunut palveluasenne.

+ 60
Asiantuntijaa
22
Toimipistettä
2500
Tehtävää
vuodessa
€ 6.2 M
Liikevaihto
2023
+ 250
Sopimus-
asiakasta

Asiakkaamme

35% – Teollisuus/Energia
27% – Palveluntarjoajat/Telecom
20% – Finanssi/Tukkukauppa
18% – Julkishallinto

30 vuotta IT-ratkaisuja
asiakkaidemme
menestyksen taustalla

Verticomin tarina alkoi vuonna 1993, kun joukko kokeneita IT-ammattilaisia päätti perustaa oman yrityksen, jossa asiat tehdään aidosti asiakkaan tarpeista lähtien.

Tänä päivänä meitä on yli 20 ja verkostoomme kuuluu yli 60 asiantuntijaa. Toimimme viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen sekä kattavan paikallisten kumppanien verkoston kautta ympäri maailmaa.

Räätälöidyt IT-ratkaisut
kaikille toimialoille

Asiakkainamme on kattavasti eri alojen toimijoita. Työskentelemme niin valmistavan teollisuuden, julkisen sektorin kuin palveluntarjoajienkin kanssa. Etsimme asiakkaidemme kanssa parhaat tavat saada kaikki irti IT-investoinneista alasta riippumatta.

Eettinen ohjeisto

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, avoimuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Verticomin eettiset periaatteet on kirjattu Code of Conduct -ohjeistoomme.

Lue lisää

Nuku yösi rauhassa
– me huolehdimme IT-ympäristöstäsi.