Uusi kustannustehokas vaihtoehto virtualisointiin – Verticom on nyt virallinen Proxmox-kumppani

Verticom Oy:n virtualisointiratkaisujen tarjoama laajenee kattamaan Proxmox VE-ympäristöt.

Yksinkertaisen lisensointimallinsa ansiosta Proxmox on erinomainen vaihtoehto virtualisointialustaksi erityisesti yrityksille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua IT-ympäristönsä virtualisointiin.

”Proxmox VE tarjoaa jo peruslisenssilläkin asiakkaan käyttöön kattavat ominaisuudet, kuten web-pohjaisen hallinnan, ohjelmistopohjaisen tallennuksen (Ceph), ohjelmistopohjaisen verkkoratkaisun (SDN) sekä hajautetun palomuurin. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona se on turvallinen ja vakaa, ja Proxmoxilla on suuri tyytyväinen käyttäjäjoukko. Ratkaisun suunnitteluun ja ylläpitoon asiakas saa tuekseen Verticomin kokeneet asiantuntijat”, konsultti Riku Aarrejärvi Verticomilta kertoo.

Verticom tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaista tukea ja kumppanuutta Proxmox-ympäristön ylläpitoon.

”Kustannustehokkuus ja yksinkertainen lisensointimalli ovat Proxmoxin merkittävimpiä vahvuuksia. Teknologiaosaamisen osalta pystymme tarjoamaan asiakkaalle täyden tuen, joten Proxmox on monelle yritykselle erinomainen vaihtoehto virtualisointiin”, sanoo Verticom Oy:n toimitusjohtaja Teemu Koskela. ”Asiakas saa Verticomilta kaiken tarvitsemansa tuen oikean ratkaisun rakentamiseen, laitteista ja käyttöönotosta alkaen.”

Verticomin Proxmox-tarjoamaan voi tutustua tarkemmin täällä.