Virtualisointipalvelut

Virtualisointipalvelumme auttavat organisaatioita optimoimaan IT-infrastruktuurinsa hyödyntämällä vähemmän fyysistä laitteistoa ja parantamalla resurssien käyttöä. Virtualisoinnissa useita palvelimia, sovelluksia ja työkuormia voidaan ajaa yhdellä fyysisellä laitteistolla, mikä vähentää laiteinvestointeja, ylläpitokustannuksia ja energiankulutusta.

Verticomin asiantuntijat hallitsevat useiden eri virtualisointialustojen käytön ja kehittämisen. Teemme mielellämme ehdotuksen yrityksenne tarpeeseen parhaiten soveltuvasta alustaratkaisusta.

VMware-ylläpito

Tarvitsetko tukea VMware-ylläpitoon? Verticomilta saat kaikki VMware-ympäristösi liittyvät palvelut kätevästi yhdestä osoitteesta. Halutessasi otamme vastuun yrityksesi koko VMware-kokonaisuuden toiminnasta ja tuesta.

Lue lisää

Proxmox-ratkaisut

Proxmox on kustannustehokas avoimen lähdekoodin vaihtoehto virtualisointiin. Verticom tarjoaa täyden tuen Proxmox VE-ympäristön suunnitteluun, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lue lisää

HyperV-virtualisointiratkaisut

Tehokas virtualisointialusta monipuolisilla hallintaominaisuuksilla Windows- ja Linux-ympäristöihin. Verticomin virtualisointipalvelut onnistuvat myös HyperV-alustalla.

Lue lisää

Virtualisoinnin avulla joustavampaa ja paremmin skaalautuvaa IT:tä kustannustehokkaalla tavalla.