Varmistamme asiakkaidemme liiketoiminna jatkuvuuden. Kaikissa tilanteissa. 

Verticomilla me emme tarjoa vain IT-ratkaisuja; me mahdollistamme asiakkaillemme liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisen teknologian avulla. Yrityksen perustamisesta vuonna 1993 lähtien olemme auttaneet yrityksiä ja organisaatioita ympäri Suomen hyödyntämään IT:n voimaa kasvussa, tehokuudessa ja innovoinnissa.

Lisää palveluista Avoimet työpaikat

Verticomin Myynti- ja Johtotiimi

Menestyksemme salaisuus?

Menestys alkaa intohimoisesta ja taitavasta IT-ammattilaistiimistämme. Emme ole vain teknisiä asiantuntijoita, vaan myös ongelmanratkaisijoita, yhteistyökumppaneita ja osa asiakkaidemme menestystä. Henkilöstömme omaa runsaasti kokemusta ja tietotaitoa, jota he ovat kerryttäneet työssään yrityksissä kuten HP ja SUN-Oracle, ja tuomme asiantuntemuksemme jokaiseen projektiin johon ryhdymme.

Se, mikä todella erottaa meidät muista, on sitoutumisemme tuottamamme palveluun. Ymmärrämme, että asiakkaidemme IT-järjestelmät ovat keskeisiä heidän liiketoiminnalle, ja otamme vastuumme vakavasti. Siksi tarjoamme ympärivuorikautista tukea Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, jotta tekniset asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa tarjoamaan nopeaa ja luotettavaa tukea. Säilytämme kaikki tarvittavat varaosat toimistoissamme, jotta voimme minimoida käyttökatkot ja pitää asiakkaidemme liiketoiminnat sujuvasti käynnissä.

+ 60

Asiantuntijaa

22

Toimipistettä

2500

Tehtävää vuodessa

€ 4,1 M

Liikevaihto 2021

+ 250

Sopimusasiakasta

Asiakkaamme

35% – Teollisuus /Energia
27% – Palveluntarjoajat / Telecom
20% – Finanssi / Tukkukauppa
18% – Julkishallinto

Yksilölliset IT-ratkaisut eri aloille

Kyse ei ole vain ongelmien ratkomisesta, vaan etsimme aina tapoja auttaa asiakkaitamme samaan kaikki irti IT-investoinneistaan. Oli kyse räätälöidyistä ratkaisuista, strategisesta suunnittelusta tai teknisestä tuesta ja ylläpidosta, sitoudumme aina toimittamaan asiakkaillemme erinomaista ammattipalvelua.

Asiakaskuntamme on monipuolinen ja kattaa eri aloja, kuten valmistavan teollisuuden, julkisen sektorin ja palveluntarjoajat. Riippumatta liiketoiminnasta, käsittelemme jokaista projektia samalla omistautumisella ja asiantuntemuksella. Toimistomme Espoossa, Porissa, Oulussa, Joensuussa ja Tampereella, sekä luotettava paikallisten kumppaneidemme verkosto Pohjoismaissa, mahdollistavat kattavien IT-ratkaisujen tarjoamisen siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat.