HP-tuki2018-04-30T14:03:27+03:00

HP-tuki

HP-tuki ja muut palvelumme saatavilla vuorokauden ympäri

Meiltä HP-tuki kaikille palvelimille, tallennusjärjestelmille sekä verkkolaitteille konesaleihin ja pienempiin palvelinympäristöihin. Meille asiakkaidemme ICT-järjestelmien luotettavan toiminnan turvaaminen on äärimmäisen tärkeää. Osaavat asiantuntijamme ja paikalliset varaosavarastomme takaavat nopean, luotettavan ja mutkattoman tukipalvelun.

Miksi Verticomin HP-tuki?

  • Ammattitaitomme on erinomainen.
  • Meiltä saat asiantuntijan aina suoraan kiinni.
  • Paikallisilla varaosavarastoillamme on laaja tuotevalikoima.
  • Olemme isoja päämiehiä joustavampi ja edullisempi vaihtoehto.
  • Palvelemme aina suomeksi.

Paikalliset
varaosat

Mukautuvat
palvelutasot

Suomessa
Suomeksi

Edullisuus

Ei ylimääräisiä
prosesseja

Pitkä
tuotetuki

Palvelutasoja meiltä löytyy jokaisen yrityksen tarpeeseen – räätälöimme tukipalvelun aina asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi seuraavan päivän palveluvasteesta aina 4h 24/7 saakka. Tarjoamme reaktiivista HP-tukea. Kun laitteessa ilmenee vika, pääset heti keskusteluyhteyteen asiantuntijan kanssa ja tarvittaessa tulemme paikan päälle suorittamaan korjaustoimenpiteitä. Työntekijämme ovat huippuammattilaisia, joilla on vahvaa asiantuntemusta HP-tuesta ja muista tuotemerkeistä sekä asiantuntijatöistä kuten virtualisointi- ja migraatioprojekteista.

Tarjoamme valtakunnallista HP-tukea muun muassa teleoperaattoreille, palveluntarjoajille, julkishallinnolle, pankeille sekä finanssi- ja teollisuustoimijoille. Asiakkaitamme ovat niin isot toimijat kuin pienet yritykset. Laitteita asiakkaillamme on muutamista tuhansiin ja pienistä palvelimista massiivisiin konesaleihin.

Meiltä löytyy toimipisteitä ja asiantuntijoita ympäri Suomea. Suomen lisäksi toimimme myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa 24/7.

HP-tuki - palveluketjumme tuotetaan SuomessaKoko palveluketjumme tuotetaan Suomessa

Nykyään ei valitettavasti ole harvinaista, että palvelukutsut ja huoltopyynnöt kiertävät maailman ympäri. Tämä on yleistä varsinkin isoissa, kasvottomissa organisaatioissa. Verticom on kasvottoman suuryrityksen vastakohta – olemme karsineet prosessimme minimiin, meillä pääset keskustelemaan heti suomenkielisen asiantuntijan kanssa ja tukipalvelumme on avoinna 24/7. Palvelemme aina Suomessa ja suomeksi.

HP-tukihenkilömme ovat IT-laitteiden monipuolisia ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat alansa ylivertaisia asiantuntijoita. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, kotimaista ja ystävällistä. HP-tuki toteutetaan sopimuksen mukaisesti – teemme mitä lupaamme rivakasti ja luotettavasti.

HP-tukipaketit räätälöidään aina asiakaskohtaisesti

Laitteet, laiteympäristö ja halutut palvelut muokkaavat HP-tuki -palvelukokonaisuutta. Käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Keskustelemme asiakkaan kanssa ja sovimme oikeasta palvelutasosta ja tukiratkaisusta. Voimme myös selvittää asiakkaan puolesta sarjanumeron perusteella yrityksen jo olemassa olevat laitteet ja tukipalvelut, jos tiedot eivät ole asiakkaalla muistissa. Muokkaamme ja räätälöimme HP-tukipaketin aina asiakaskohtaisesti.

Verticom ei rajaa tukipalveluaan tiettyihin merkkeihin, laitteisiin tai versioihin – HP-laitteiden lisäksi tarjoamme tukipalveluja myös muille tuotemerkeille kuten Huawei, Dell, Lenovo, IBM, Sun-Oracle, EMC, Fujitsu, jne.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä, niin selvitetään, millainen HP-tuki on paras mahdollinen juuri sinun tarpeisiisi.